Google Reklam Yönetimi

Wiki Article

Google Ads bilmeniz gereken en önemli konulardan birisi de reklam sıralamanızdır. Reklam sıralamanızı etkileyen onlarca etken fiil bulunmaktadır.

Böylece maruz reklamlarda yapacağınız hangi bileğustalıkikliklerin kampanyanıza katkı katkısızlayacağını öğrenin. Benzer şekilde a/b testleri ile reklam kalite tahminına ziyan veren faktörleri tespit edin ve reklam kampanyası optimizasyonu gerçekleştirin.

Anahtar kelime planlayıcı:Yeni anahtar kelime fikirleri edinebileceğiniz, anahtar kelimelerle alakadar yarışma bilgileri yahut ortalama kontrol hacimlerini görebileceğiniz bir anahtartır. Birazdan bu araca elan yakından bakacağız.

Reklam oluştururken essah amaç kesime gösterilen anahtar kelimeler sayesinde zaten muvaffakiyetya ulaşılıyor. Fakat harbi bugün aralığını yakalamak reklamın etkileşim ve başarımını katbekat fazlalıkrmaya yardımcı olacaktır. Kullanıcıların hangi kelimeyi ne ahit aramış olduğunı, bu aramaların ne saatler ortada en ali seviyeye çıktığını ve ne saatlerde çok düşüt kalmış olduğunı belirleyerek reklam neşriyat saatlerini belirleyebilirsiniz. Bu sayede reklam yağdırmak istediğiniz doğruca saatleri belirleyebilir ya da en koyu saatlerde yarış bile zaityorsa teklifleri o saatler beyninde arttırabilirsiniz. Örneğin; 09:00 – 16:00 saatleri beyninde bazı anahtar kelimeler çok aranıyorsa, o zaman dilimleri ortada tekliflerinizi yüzde 30 pozitifrabilirsiniz.

Anahtar sözcük ve reklam metinlerini optimize edin: Anahtar sözcük listelerini ve reklam metinlerini manzum olarak denetçi ederek, nişane kitlenizin taharri ve gezinme davranışlarına mütenasip şekilde optimize edin.

5. adım tamamlandıktan sonrasında güven, ekseriya 35 tarih ortamında Google Ads hesabınızın Satmaca Özeti bölümüne uygulanır. Kredinin süresi, hesabınıza uygulanmasından 60 güneş sonrasında dolar. Para yalnızca gelecekteki reklam maliyetleri kucakin kullanılabilir. Para, promosyon teklifinin Google Ads hesabınıza uygulanmasından önce gerçeklehandan maliyetlere uygulanamaz. Google Ads hesabınızdaki güven cirimı kullanılıp tükendikten sonrasında cepheınıza bildirim gönderilmez ve ilave reklam maliyetleri, ödeme şekliniz kullanılarak toplama edilir. Reklam yayınlamaya devam kılmak istemiyorsanız kampanyalarınızı istediğiniz ahit duraklatabilir yahut silebilirsiniz. Güven kullanmaya uygunluğunuzun devam etmesi sinein hesabınız Google Ads aracılığıyla sükselı bir şekilde faturalandırılmalı ve çok durumda olmalıdır. Google Ads, ödemenin rate olması, teklifin teltiklıkla uygulanması, bu şartları ihlal etmeniz ya da hesabınızın hayır durumda olarak değerlendirilmemesi durumunda promosyon teklifini hesabınızdan kaldırma hakkını saklı cirim. Böyle durumlarda, özendirme kredisi zati mevduse Google Ads, krediyi geçersiz kılma hakkını saklı cirim. Etki ve koşulların hepsina şu adresten ulaşabilirsiniz:

Dijital reklamcılık türlerinden biri bile içtimai iletişim araçları reklamlarıdır. Özellikle son yıllarda genel ağ kullanıcılarının vazgeçilmesi haline gelen sosyal medya, reklam verenlerin gözdesi durumdadır. Burada zevat, kendilerine üstüne birgani bilgiyi paylaşmakta bu da reklam hedeflemesi yaparken en sağlıklı kişilere ulaşılmasını sağlamaktadır.

En azca vesair unsurlar derece reklam metinlerinin bile reklamın süksesı üzerinde makro bir gösterişü vardır. Reklam metinlerinin ilişik çekmesi, reklamı özetler nitelikte olması ve dikkat çekerek hedefe yönlendirir olması gerekir. Reklam metinlerinin tıklanma tahminının güçlü olması Google Ads kalite noktaını yapıcı yönde etkiler. Kalite noktaı da reklam sıralamasını etkilediği bâtınin reklam metinlerinin en sadık şekilde tasarlmasını öneriyoruz. Bunun bâtınin testler yapabilir ya da takkadak okkalı reklam metni oluşturarak en dobra sonucu veren ve en çok tıklama oranlarına sahip olanlar beyninde değerlendirmeler yapmanızı salık ederiz.

şayet eşleme türlerini ilk el duyuyorsanız bu makaslamakyı okuduktan sonra AdWords hesabınızda kontrolör etmeniz müstelzim şeyler var demektir. Eşleme türleri kısaca, anahtar kelimelerinizin tetiklenebileceği arama sorgularını arama etmenizi sağlar.

Rakip analizi mimarin: Rakiplerinizin kullandığı anahtar kelimeleri çözümleme edin ve bu anahtar kelimeleri kullanarak, gaye kitlenizi sadık şekilde hedefleyin.

10 yılı çok süredir, genel ağ reklamcılığı ve mukayyetm hizmetleri vermekteyim. Google Adwords Partner olarak Görev vermekteyim.

Müşterileriniz meseleletmelerden mi yoksa bireylerden mi oluşuyor? Bu şekilde reklam metinleriniz ve açılış sayfalarınızda ona yakışır mesajlar google reklam ajansı sunmalısınız.

Anahtar kelime meyanştırması üretmek, SeoRey olarak en önem verdiğimiz konulardan biridir. Müşterilerimizin amaç kitlelerine doğru anahtar kelimeleri belirleyerek, reklam kampanyalarının performansını fazlalıkrmalarına yardımcı oluyoruz.

Bu kırmızda adım adım yapmanız gerekenlerden ve dikkat etmeniz hususlardan bahsettik. O halde potansiyel müşterilerinize ulaşıp satışlarınızı bırakmak sinein Google reklamlarından yararlanmaya mirlayabilirsiniz.

Report this wiki page